Indkomne forslag

Har du forslag til projektet send dem til sj@byoglandskab.dk og anfør om du ønsker dit forslag skal være anonymt. Forslag lægges op på siden her med faglig vurdering.


Hej.

Jeg har følgende forslag/bemærkninger til de oplæg, der er lagt frem.

Der bør etableres buslommer ved den nuværende parkeringsplads. der er rigeligt plads til det. Lad hovedgaden lave et lille sving uden om den østlige buslomme. Det er med til at sænke hastigheden.

Hvis der etableres cyklesti bør den være adskilt fra den gående trafik. Det er meget ubehageligt/farligt at blive passeret bagfra af en cykel med høj fart. (cyklister er ikke altid de mest hensynsfulde mennesker, er min erfaring).t er i dagtimerne vanskeligt at krydse Kostervej, som fodgænger.

Fodgængerovergangene i den sydlige ende af hovedgaden bør bevares, Jeg ved godt at Kostervej er en statsvej, men der bør ved samme lejlighed, etableres en fodgængerovergang i den nordlige ende, til den gl. sukkerfabrik.

Med Venlig Hilsen
Per Ahlmann Rasmussen
Lendemark Hovedgade 48A
4780 Stege
Mobil: 6131 7431
e-mail: per@ahlmann-rasmussen.dk


Jeg synes det er vældig forfriskende at een af indfaldsvejene til Stege by nu får opmærksomhed.
Beplantning som vist på skitsen vil være meget effektfuld.
Jeg forslår, at den suppleres med en gennemgang af hver enkelt bygning langs vejen med forslag til facadeløft så som ny farvesætning, udskiftning af vinduer til sprodsedelte, ændring af dårlig skiltning, ny tagbelægning mm.
Måske kan der findes fondsmidler, tilskud fra farvehandlere og frivillige hjælpere.
Nibe by har haft held med at gennemføre et ansigtsløft på den måde.

Mvh
Arkitekt
Nanna Sloth Møller
Langgade 35
4780 Stege

Mobil + 45 28606940


Hejsa.
Jeg foreslår den gamle plads midt på gaden skiftes ud med en fin legeplads eller hundpark/grønt areal.
Ligeledes pladsen for enden af vejen (overfor) Rema 1000 som også bruges til parkering og andet unødvendigt. Kunne også være grønt areal eller en indhegnet legeplads så man ikke skulle være nervøs for at børnene løb ud på vejen.
Der mangler små gode legepladser nær steder hvor mor eller far lige kan handle og hvor legepladsen ikke er gemt væk i enten skygge eller uhygge så mange unge vælger at hænge ud og smadre flasker som de feks. Gør i rosengårdshaven. Pladsen for enden af Hovedgaden/overfor Rema ville være perfekt.
Derudover skulle Dt være forbudt at parkere på Lendemarke hovedgade som mange gør så der skal køres slalom kørsel hele vejen. Ja og så er der jo enkelte huse der trænger til en kærlig hånd og lidt maling❤️

Mvh. Louise Nedergaard
Louisebiel@gmail.com